Loading...
Nieuws 2017-05-09T14:16:15+00:00
 • Actieteam tegen werkstress en ongewenst gedrag februari 20, 2018
  Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid gaat samenwerken met opleidingsinstituut Schouten & Nelissen om werkstress en ongewenst gedrag op de werkvloer aan te pakken. In het project ‘Goed en Gezond Werken’ gaan 20 organisaties met een eigen actieteam aan de slag met het versterken van een positief werkklimaat.
 • Symposium NEN 2767 ‘Conditiemeting’ februari 20, 2018
  Op 7 juni 2018 organiseert NEN een Symposium over NEN 2767 ‘Conditiemeting’ op de RDM campus te Rotterdam. Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op de laatste ontwikkelingen rondom NEN 2767.
 • Zesde Indiase poedercoatingfabriek AkzoNobel februari 19, 2018
  AkzoNobel heeft in India een nieuwe faciliteit van €9 miljoen gebouwd voor de productie van poedercoatings. De fabriek is gevestigd in Thane, Mumbai en de zesde productielocatie van het bedrijf in India.
 • Groei flexwerkers en van vast werk februari 19, 2018
  Ook in het laatste kwartaal van 2017 zijn flexwerkers een groter deel gaan uitmaken van de werkzame beroepsbevolking. Ten opzichte van een jaar eerder nam hun aantal met 2,5 procent toe tot 3 miljoen; 2 miljoen flexibele werknemers en 1,1 miljoen zzp’ers.
 • Succes Awards moet flink dokken februari 16, 2018
  De Stichting Nationale Business Succes Awards Instituut moet, samen met TV Media Partners, in totaal ongeveer 3 miljoen euro terugbetalen aan bedrijven die deelnamen aan wedstrijden voor succesvolle ondernemingen. Daaronder ook enkele bedrijven uit de verfkolom.
 • ZBo wil voordelig parkeertarief zzp’ers februari 16, 2018
  Zelfstandigen Bouw vind dat zzp'ers in de bouw een betaalbare parkeervergunning voor hun werk moeten kunnen krijgen. Daarom start het nu eerst in Den Haag en later andere steden een actie om voor hen een voordeliger parkeertarief te bewerkstelligen.
 • Wisseling van de wacht bij De Goede februari 16, 2018
  Walter de Jong, vestigingsleider in Dordrecht van De Goede Vastgoedonderhoud uit Vlaardingen, draagt na bijna 40 jaar zijn werkzaamheden geleidelijk over aan zijn opvolger Frans Schreuder.
 • Verticaaldagen tijdens SGA Vakdagen Gorinchem februari 14, 2018
  Het duurt nog bijna een jaar, maar de SGA Vakdagen in november 2018 worden nóg interessanter. De organisatie maakt bekend dat tegelijkertijd de Verticaaldagen zullen worden georganiseerd.
 • SchildersVAKTV: Hudson’s Bay en Randolph Algera februari 14, 2018
  Deze week weer twee nieuwe video's op ons YouTube-kanaal SchildersVAKTV. Een groot, logistiek ingewikkeld renovatiewerk voor Verhoeven Vastgoedverbeteraars in Haarlem en een interview met restauratie- en kunstschilder Randolph Algera.
 • AkzoNobel en Philips weren algen met UV februari 14, 2018
  Verffabrikant AkzoNobel heeft bekend gemaakt samen met Philips te werken aan een gifvrije antifouling voor zeeschepen. De verf bevat diodes die UV-licht afgeven waarmee aangroei wordt voorkomen.